Ucuz Gabardin Kumaş Alan

Ucuz Gabardin Kumaş. Toga antik Roma basit üzerinde çeşitli modası vücudun etrafında bol dökümlü erkek vatandaşlar tarafından giyilen, ayrıca yün kumaş  uzunluğu idi tunik . Erken tunikler omuz ve yanlarda katıldı iki basit dikdörtgenler vardı; Daha sonra tuniklerkanvas kumaş fiyatı HER TÜRLÜ - STOK - PARTİ - KUMAŞ - İPLİK - GİYİM - ALINIR  0536 336 43 43 -    Spot Kumaş Almak Bizim İşimiz dikili vardı kollu . Kadınlar dökümlü giydiği stola bir ile, veya bir ayak bileği uzunlukta tunik şal benzeri  bir dış giysi olarak. Yün keten rağmen, tercih edilen kumaş oldu  yıpranmış ve pahalı ithal ipek ve pamuklu küçük miktarlarda.

Ucuz Gabardin Kumaş. Yün elbiseler, tunikler ve etek dokuma gösterir. Bu büyük ölçüde şekilsiz ve deri kemer ve metal broşlar veya iğneler ile yerinde tutulur. Giysiler, her zaman düz değil, ama özellikle uçları ve giysinin kenarları, zıt renklerde dekorasyon dahil edilmiştir. Erkekler giydi pantolonu uzun pantolon da bulundu belirtiyor rağmen, muhtemelen koruma sarılı alt bacaklar ile. Sıcaklık muhtemelen kürk ilave konfor için içeri bakan giyilen yünlü şallar ve hayvan deri pelerinler, geldi derisinden yapılmış, yıpranmış, ve gelen saç düzenlemeler bir vurgu vardı örgü detaylandırmak üzere deriden yapılmış yumuşak bağcıklı ayakkabılar ayak korumalı.

Ucuz Gabardin Kumaş. Bez desenli dokuma ve üst sınıflar için işlemeli ve dışa karşı-boyalı ve baskılı alt için her ikisi için Üst sınıflar gibi çeşitli diğer giysiler giydi, üzerinde KUMAŞ daha ağır ve daha kısa tip; kısa ve uzun pelerinler sağ omzunda tespit edildi.

Tayt ve tayt kumaşı genellikle yıpranmış, ama zengin tasvirleri belirgin değildir edildi; Avrupalı ​​veya Farsça olsun barbarlar ile ilişkili bulunmuştur.

Önceki Yazı
Yorum bırakın

Yorum bırakın